You are here

Avoimet työpaikat

Haemme Service-osastollemme Helsinkiin
Huoltoteknikkoa/Huoltoinsinööriä

Tehtäviin kuuluvat Pesmelin laitteiden (mm. korkeavarastojen, pakkauskoneiden ja kuljettimien) huolto-, vianhaku-, ja korjaustyöt sekä niiden raportointi. Lisäksi työhön kuuluu Servicen projektien asennus, asennusvalvonta ja käyttöönottotehtävät sekä palvelujen markkinointi asiakasrajapinnassa ja asiakaskäyntien yhteydessä. Tehtävä on itsenäinen, siinä vaaditaan oma-aloitteisuutta sekä erittäin hyviä asiakaspalvelu- ja yhteistyötaitoja.

Sinulla tulisi olla työhön soveltuva sähkö- ja automaatiotekninen koulutus sekä aiempaa kokemusta asennus- tai huoltotyöstä. Työssä vaaditaan lisäksi mekaanista asennusosaamista. Tarvitset myös sujuvaa englanninkielen puhe- ja kirjoitustaitoa ja sinun tulee hallita tietotekniikan perusohjelmistot.

Työhönottopaikkana on Helsinki, mutta huoltotyö tapahtuu asiakkaan tiloissa Suomessa ja ulkomailla, joten sinulta vaaditaan matkustusvalmiutta.

Hakemukset palkkatoivomuksineen voit jättää oheisen linkin kautta 23.2.2020 mennessä:
https://webropol.com/s/huoltoteknikko0120

Lisätietoja tehtävästä antaa huoltopäällikkömme Sami Alhainen, puh. 020 700 9669.

Students

For student we offer an inspiring, international working athmosphere withg material handling systems. Training in Pesmel will open many interesting opportunities for later employment. We encourage you to put your knowledge into practice and to challenge your skills in a working environment. You can apply for a summer job, practical training or for doing your diploma work.

Please fill in our open application.